22 Aralık 2010 Çarşamba

4.BLOG YAZARLARI BULUŞMASI

4.Blog Yazarları buluşması benim  başlangıç noktamdı. O kadar heyecanlıydım ki sabah bir ara acaba hiç girmesemiydim diye düşünürken buldum kendimi ama iyi ki  gitmişim .Hiç bu kadar eğleneceğimi düşünmemiştim.Tabii bana blog açmamda cesaret veren, bana yapabilirsin diye bu kadar yüreklendiren Yasemin abla'ya çok teşekkür ediyorum.

Ve gelelim günün güzelliğine....Açık büfe kahvaltı harikaydı. Herşey çok lezzetliydi. Ayrıca blogger arkadaşlarımın da yapıp getirdiği birçok şey vardı. Ama en güzeli de insanların birbirine olan sıcaklığıydı. Hepsini yeni tanımama rağmen bana cok sıcak davrandılar. Bir kez daha böyle bir şeye başladığım için mutluluk duydum. O kadar güzeldi ki herşey zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Ve günün sonunda sponsorlarımız sayesinde birçok hediye dağıtıldı. Ben de ilk hediyemi aldım. İGLO. En yakın zamanda denemeler yapıp yayınlayacağım. Böyle bir günü organize eden Aylin'e, Cihan Kaloğlu'na Seviye Kaloğlu ve Serap Yücesoy' a birkez daha teşekkür ediyorum. 5.blog yazarlar buluşmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

7 yorum:

  1. Canim benim,seni tanıdığım için gerçekten çok mutlu oldum.çok eğlendik hakikaten:)bakalım biz neler yapacağız:)))heyecan dorukta bende:))
    çok öpüyorum canım

    YanıtlaSil
  2. Saol canım benim.Daha öncede söylemiştim gerçekten çok sevdim sizi.Sizden mükkemmel bi buluşma bekliyorum.Güveniyorum size :))öptüm canım

    YanıtlaSil
  3. Ececim bizde seni tanıdığımıza çok memnun olduk.yasemin kaç blogerin blog annesi oldu maaşallah

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Sevgili Ece. Öncellikle seninle tanıştığıma çok sevindim...
    Artık böyle keyifli ortamlarda sık sık görüşürüz...

    İGLO ürünleri afiyetle ve keyifle tüketmen dileğimle

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler Tijen.Bende seninle tanıştığıma çok memnun oldum.İnşallah sık sık görüşürüz.İGLO ürünleriniide en yakın zamanda yapıp yayınlayacağım.Öptüm

    YanıtlaSil
  6. Saol güler ablacım.Evet Yasemin abla sağlsun :)

    YanıtlaSil
  7. Evet ya Zeynep'in de dediği gibi beni de şimdiden heyecan sardı sonraki buluşma için. Bir de Güler ablam sırada bekleyenler var daha, işim çok zor valla sizinle:))

    YanıtlaSil