2 Şubat 2011 Çarşamba

Hediyeme Bayıldım

Herkese merhabalar...
Bu aralar çok boşladım biliyorum ama artık daha çok ilgilenicem blogumla söz verdim kendime.Neyse dün çok eğlenceli ve mutlu olduğum bir gün yaşadım.İlk defa fotoğraf makinam olmadığı için çok üzüldüm.Dün Neriman abla'nın evindeydik.Neriman abla güleryüzüyle, misafirperverliğinle bizi çok güzel ağarladı.Hele de bir sofrası vardı ki neler vardı neler..Sarma, Ispanaklı börek,Kereviz salatası,Bulgurlu köfte salatası,Kabaklı pasta,Hindistancevizli kurabiye,Un helvası,Simit sarayı  ve okadar özenle hepsini süslemiş ki anlatamam ama ne yazık ki fotoğraf çekemedim.
Günün sonunda neriman abla bana hediye verdi.Kutuyu bi açtım ki  en sevdiğim şey KELEBEK.Neriman abla bu lavanta kokulu torbaları kendi yapıyormuş.Aslında bunları genelde nişanda, kına gecesinde hediye verirlermiş.Oda evde otururken böyle bişey yapmaya karar vermiş.Şimdi en yakın zamanda sipariş bekliyor.Eğer olur da beğenen olursa banada ulaşabilir.Ben çok sevdim.Burdan birkez daha Neriman ablaya Teşekkür ediyorum....

2 yorum:

  1. bak bak bakkkk sen gezmelere git, bir de üstüne hediye al:))) çok güzellermiş gerçekten. Neriman ablayı o kadar özledim ki ben de, bana da gelin bir gün yaaa:)))

    YanıtlaSil
  2. Yaaa gördünmü öyle alırım işte hediyeyi.Kız bigünde sana geliriz

    YanıtlaSil